بهمن آرمین

شهید بهمن آرمین

تاریخ شهادت:
۱۶ مهر ۱۳۶۶
تعداد بازدید ۵۲۳۲ بار

شهید بهمن آرمین فرزند ابراهیم در تاریخ 1339/01/07 در روستایی از توابع شهرستان تویسرکان متولد شد و در سن پنج سالگی به همراه خانواده به شهرستان کرمانشاه مهاجرت کردند و تا قبل از شهادت در این شهر زندگی کردند. دوران تحصیلی متوسطه را در دبیرستان ابن‌سینا گذراند که سال‌های آخر آن مصادف با جریان انقلاب شد. از آن‌جایی‌که شهید تعالیم دینی را به‌خوبی در خانواده فراگرفته بود به انقلابیون پیوست و با همکاری شهیدان سیدعلیرضا معصومی و ترابعلی کریمی و نیز دیگر جوانان انقلابی محله شاطرآباد به برپایی و سازماندهی تظاهرات، انتشار و پخش اعلامیه و سخنرانی‌های حضرت امام(ره) پرداختند که در این بین از راهنمایی‌های روحانیونی چون شهید اشرفی، مرحوم حاج‌آخوند کرمانشاهی و نیز آیت‌الله نجومی بهره‌مند شدند.

ایشان در جریان مبارزات چندین‌بار توسط مأموران طاغوت مورد ضرب و شتم قرار گرفتند ولی شهید مبارزات خود را تا پیروزی انقلاب ادامه دادند. ایشان در سال 1358 به عضویت سپاه پاسداران انقلاب کرمانشاه درآمدند، و برای تقویت پایه‌های فرهنگی جوانان و نیز برای جلوگیری از انحراف آنان در محله شاطرآباد با تأسیس انجمن اسلامی به فعالیت پرداخت. شهید در طول زمان خدمتش در سپاه پاسداران مسئول دبیرخانه ناحیه کرمانشاه، معاونت سپاه پاسداران شهرستان هرسین، یگان حفاظت از شخصیت‌ها، دفتر پشتیبانی جنگ استانداری کرمانشاه، مسئول گروهان بلال گردان حنین تیپ 2 نبی‌اکرم بودند. وی مدتی به‌عنوان مسئول پایگاه ابوذر و انجمن اسلامی شاطرآباد فعالیت و در این مدت جوانان زیادی را جذب نمودند که بسیاری از آنان دارای جایگاه‌های شاخصی در مدیریت دولتی هستند.

از خصوصیات بارز اخلاقی ایشان می‌توان به این موارد اشاره نمود. ایشان عاشق امام(ره) بودند و با اعتقادی راسخ به ولایت فقیه به دستورات ایشان به‌طورکامل و بدون هیچ‌گونه ملاحظه‌ای عمل می‌نمودند. خوش‌خلقی، نظم، احترام به پدر و مادر و نیز دقت در انجام امور محله از دیگر خصوصیات ایشان بود. هم‌چنین همیشه طالب ارائه طرح نو و کاربردی بودند و نیز توجه خاصی به جوان و جوان‌گرایی داشتند.

شهید در عملیات مختلفی اعم از میمک، والفجر 9، کربلای 4، کربلای 5، نصر 7 و..... شرکت داشتند. و در سال 64 به همراه دو تن از فرماندهان فعلی سپاه، سردار ایرانی و سردار شاه ویسی در منطقه مریوان با مین‌های کاشته شده متوسط توسط ضدانقلابیون، برخورد کرده و مجروح شدند. تا این‌که در حالی‌که مسئول محور تیپ نبی‌اکرم در منطقه سردشت بودند در تاریخ 1366/07/16 در هنگام سرکشی در منطقه به همراه سردار بهروز مرادی قائم‌مقام تیپ نبی‌اکرم کرمانشاه در حال عبور از میدان، با مین برخورد کرده و به درجه رفیع شهادت نائل آمدند و به قول شهید خسرو پاینده«آرمین بر مین آرمید!»
و پیکر مطهرش در گلزار شهدای کرمانشاه به خاک سپرده شد. پدر و مادر شهید در قید حیات هستند و یکی از براداران شهید به‌نام خسرو در عملیات والفجر 9 در سال 64 به شهادت رسیدند و یکی دیگر از برادران وی جانباز انقلاب می‌باشد. از شهید دو فرزند(پسر و دختر) به یادگار مانده که هر دو دارای مدرک مهندسی در رشته‌های«برق و الکترونیک» و« نرم‌افزار» هستند.